Dragi oaspeti,

Multe multumiri pentru increderea acordata echipei Althof.

Internetul este disponibil si gratuit in intreaga locatie. Va invitam sa accesati User : Althof Sibiu si Parola : Althof15

Dorinta noastra este ca sederea dvs in frumosul nostru oras, Sibiu, sa fie o experienta  minunata, completata de confortul pe care speram sa il gasiti in primitoarele noastre camere Althof Apartments.

Fiecare detaliu este proiectat pentru a va asigura  dumneavoastra, oaspetii nostrii, un mic “colt  de acasa”.

Bucuria si confortul dumneavoastra sunt deopotriva multumirea noastra.

            Fiecare e diferit, astfel ca temperatura ambientala va rugam sa o alegeti dumneavoastra. Pentru noi toti aerul curat este important si la fel, tot ce ne inconjoara. Va suntem recunoscatori ca inchideti incalzirea cand aerisiti si la fel de recunoscatori ca aveti grija si fumati pe terasa din fata camerei dumneavoastre sau pe terasa cu aer boem de la etajul intai.

            Confortul, linistea si siguranta dumneavoastra sunt importante pentru noi. Ne face placere sa impartasiti experienta dumnavoastra prin feedback pozitiv, iar orice parere si sugestie o vom primi cu mintea deschisa.

Suntem la dispozitia dumneavoastra pe e-mail rezervari@althof.ro sau la tel./wts 0754 071 842.

Sibiu, un oras impresionant, asteapta sa ii descoperiti istoria si totodata aerul modern. Un mic ghid cu cele mai frumoase atractii, muzee, imprejurimi este pregatit pentru dumneavoastra pe althof.ro.

Speram sa ne revedem curand!

Cu sinceritate,
Echipa  Althof Apartments